Σιωπηλή συμμετρία: Η νέα έκθεση φωτογραφίας της Photoglobe που μεταμορφώνει την καθημερινότητα

Σιωπηλή Συμμετρία - Ομαδική έκθεση φωτογραφίας

Η Photoglobe σας προσκαλεί σε ένα καλλιτεχνικό ταξίδι μέσα από την ομαδική έκθεση φωτογραφίας “Σιωπηλή Συμμετρία”. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τέχνης Remezzo, στην Αρετσού, Καλαμαριά, από τις 20 έως τις 25 Ιουνίου 2023.

Η “Σιωπηλή συμμετρία” είναι μια ευκαιρία να γνωρίσουμε την εξέλιξη των σπουδαστών της Photoglobe, καθώς κάθε φωτογραφία τους αποτελεί μια ιστορία, μια στιγμή, ένα συναίσθημα που αποτυπώνει την προσωπική και καλλιτεχνική τους εξέλιξη.

Με την έκθεση αυτή, οι σπουδαστές της Photoglobe σας προσκαλούν να εμπλουτίσετε την καλλιτεχνική σας αντίληψη και να αφεθείτε στην μαγεία της φωτογραφίας. Η Βασιλική Ελευθερίου, επιμελήτρια της έκθεσης και διευθύντρια της Photoglobe, προσθέτει:  “Η Σιωπηλή συμμετρία είναι περισσότερο από μια απλή έκθεση φωτογραφίας. Είναι η αποτύπωση της προσωπικής και καλλιτεχνικής εξέλιξης των μαθητών μας. Κάθε φωτογραφία αποτελεί μια ιστορία, μια στιγμή, ένα συναίσθημα. Είδωλα, αντανακλάσεις, πραγματικό και φανταστικό, δεμένα άρρηκτα μεταξύ τους. Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε αυτές τις ιστορίες και να αφεθείτε στην μαγεία της φωτογραφίας. Η Σιωπηλή συμμετρία είναι η απόδειξη ότι η φωτογραφία δεν είναι απλά μια τέχνη, αλλά ένας τρόπος ζωής.”

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023, στις 7 μ.μ. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι από Τρίτη έως Παρασκευή, από τις 6 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. και το Σάββατο και την Κυριακή από τις 11 π.μ. έως τις 9 μ.μ. 

Σιωπηλή συμμετρία - Αφίσα έκθεσης

Σιωπηλή συμμετρία

Έκθεση φωτογραφίας

20-25 Ιουνίου 2023

Αίθουσα Τέχνης Remezzo
Ν. Πλαστήρα (πλαζ Αρετσούς), Καλαμαριά

Εγκαίνια: Τετάρτη, 21 Ιουνίου, 19:00
Ωράριο λειτουργίας: ΤΡ-ΠΑ 18:00-21:00 & ΣΑ-ΚΥ 11:00-21:00


Στην έκθεση συμμετέχουν:

Brian Gokas, Marine Janashvill, Αλεξάνδρα Φιλιππίδου, Ανθούλα Πατσινακίδου, Άννα Μπλατσιώτη, Αφροδίτη Διαμαντοπούλου, Βαρβάρα Σενγκιέργκη, Βασιλική Ζαφειρίου, Γιώργος Κατσούλας, Γιώργος Κουρεξίδης, Γιώργος Ορφανού, Γιώργος Ραμπότας, Εύα Καρατζιώλη, Ευγενία Σαρρή, Ηλίας Μαυρομάτης, Θεανώ Σαρησάββα, Ιωάννα Βασιλειάδου, Ιωάννης Παπαγιάννης, Κατερίνα Γκεσούλη, Κλαίρη Ζήση, Κυριάκος Σαλτσίδης, Κωνσταντίνα Χαλκίδου, Μαρία Αλιχανίδου, Μαρία Καραμπίδου, Μαρία Ραπτίδου, Αναστασία Ρούμπου, Ξανθίππη Βασιλειάδου, Βασιλική Πάτκου, Σμαρώ Σαχινίδου, Αθανασία Καρακινάρη, Σοφία Καραϊορδανίδου, Σοφία Λιούτα, Στέλιος Γρίμπας, Στέλιος Λουπίδης, Στεφάνου Ιωάννα, Χρήστος Αραμπατζής και Χριστίνα Δεληγιάννη.

Η “Σιωπηλή Συμμετρία” είναι μια πρόσκληση στον κόσμο της φωτογραφίας, να ανακαλύψουμε τις ιστορίες που κρύβονται πίσω από κάθε εικόνα και να αφεθούμε στην μαγεία της φωτογραφίας. Ελάτε να γίνετε μέρος μιας κοινότητας που αγαπά και εκτιμά την τέχνη της φωτογραφίας.

Σας περιμένουμε!

Ανακαλύψτε την τέχνη της φωτογραφίας μέσα από τα μαθήματα και σεμινάρια της σχολής φωτογραφίας Photoglobe.

Εγγραφείτε στο Newsletter