Αρχική σελίδα / Ιδιαίτερα μαθήματα φωτογραφίας

Ιδιαίτερα & εξατομικευμένα μαθήματα φωτογραφίας

Trustindex Reviews

Οργανώστε το πρόγραμμά σας όπως σας ταιριάζει και σύμφωνα με τους δικούς σας ρυθμούς μάθησης. Επιλέξτε την ύλη που χρειάζεστε και το χρόνο που μπορείτε να αφιερώσετε.

Τα ιδιαίτερα μαθήματα φωτογραφίας είναι ιδανικά για αρχάριους, αλλά και για προχωρημένους που χρειάζονται ένα φρεσκάρισμα γνώσεων. Παραδίδονται στη Θεσσαλονίκη, αλλά και εξ’ αποστάσεως, με τιμή που ξεκινά από 30 € την ώρα.

Γιατί να επιλέξετε αυτήν την μέθοδο για να μάθετε φωτογραφία;


Πληθώρα θεματολογίας

Επιλέξτε να μάθετε αυτό που χρειάζεστε μέσα από ένα μεγάλο φάσμα ειδικών θεμάτων φωτογραφίας που έχουμε ετοιμάσει για εσάς.

Πλήρως εξατομικευμένη ύλη

Τα ιδιαίτερα μαθήματα παρέχουν πλήρη εξατομίκευση της ύλης και προσαρμόζονται στις προσωπικές ή επαγγελματικές ανάγκες. Αποτελούν τον ιδανικό τρόπο για να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει για τον εαυτό σας, ή την επιχείρησή σας.

Ευέλικτο πρόγραμμα

Τα ιδιαίτερα μαθήματα παραδίδονται καθόλη τη διάρκεια του έτους και σας προσφέρουν ευελιξία στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Οι ώρες παράδοσης προσαρμόζονται απολύτως στο καθημερινό σας ωράριο.

Δυνατότητα παράδοσης και εξ’ αποστάσεως

Ανάλογα με τη θεματολογία και τη διαθεσιμότητα, τα ιδιαίτερα μαθήματα μπορεί να γίνουν στο χώρο μας, στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, ή και εξ’ αποστάσεως, διαδικτυακά.

Έχετε ερωτήσεις;

Καλέστε μας στο 694 973 7942 για να σας βοηθήσουμε και να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας.

Η εκπαιδεύτρια


Βασιλική Ελευθερίου

Η Βασιλική (Βάσω) Ελευθερίου, με καταγωγή από το Λιτόχωρο της Πιερίας, είναι επαγγελματίας φωτογράφος που ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη.

Έχει 25 και πλέον χρόνια εμπειρία στο χώρο της φωτογραφικής εκπαίδευσης, την οποία απέκτησε διδάσκοντας σε διάφορες δημοτικές σχολές φωτογραφίας, δημόσια ΙΕΚ, σεμινάρια και καλλιτεχνικά εργαστήρια στη Θεσσαλονίκη.

Από το 2013 είναι η ψυχή και το πρόσωπο της Photoglobe.

Βασιλική Ελευθερίου

Αξιολογήσεις


Εκδήλωση ενδιαφέροντος


Αγορά Voucher


Όροι και προϋποθέσεις

Το Voucher είναι ψηφιακό και αποστέλλεται μέσω email σε σας, ή κατευθείαν στον παραλήπτη που εσείς θα επιλέξετε.

Κατά την αγορά, έχετε τη δυνατότητα να προγραμματίσετε την αποστολή, ώστε το Voucher σας να φτάσει στον παραλήπτη σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία (π.χ. για μια γιορτή, γενέθλια, επέτειο).

Μόλις αποσταλεί το Voucher, είναι διαθέσιμο αμέσως για μεταφόρτωση με ισχύ 12 μηνών από την ημερομηνία αγοράς.

Η αγορά του Voucher γίνεται με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, ή PayPal.

Αν αλλάξετε γνώμη έχετε δικαίωμα επιστροφής 14 ημερών. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται μόλις μας ενημερώσετε μέσω email. Το δικαίωμα αυτό παύει να ισχύει αν έχετε ήδη ξεκινήσει τα μαθήματά σας.

Το Voucher εξαργυρώνεται μόνο από την Photoglobe με σκανάρισμα του κωδικού του.

Συχνές ερωτήσεις


Εγγραφείτε στο Newsletter