Πάμε Hobby Fest; Η Photoglobe συμμετέχει στη μεγάλη γιορτή των χόμπι στη Θεσσαλονίκη

Hobby Fest SKG 2023

Ελάτε το Σαββατοκύριακο, 13 και 14 Μαΐου 2023 στο Hobby Festival 2023, στην Αποθήκη Γ’ του λιμανιού της Θεσσαλονίκης. H Photoglobe θα είναι εκεί! Επισκεφθείτε μας στη θέση 19 στον πρώτο όροφο για να μας γνωρίσετε από κοντά και να ενημερωθείτε από τους ειδικούς μας για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα. Η είσοδος είναι ελεύθερη!

Δωρεάν workshop φωτογραφίας πορτρέτου

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της σε αυτήν μεγάλη διοργάνωση, η Photoglobe προσφέρει δωρεάν δύο workshop φωτογραφίας πορτρέτου.

Ελάτε το Σάββατο και την Κυριακή, από τις 6 έως τις 7 μ.μ., για μια εμπειρία διάρκειας μίας ώρας στον συναρπαστικό κόσμο της φωτογραφίας πορτρέτων. Το workshop αυτό θα σας εισάγει στα βασικά της φωτογραφίας πορτρέτων, συμπεριλαμβανομένων της σύνθεσης, του κάδρου και της καλλιτεχνικής χρήσης του φωτός. Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε και πρακτική εμπειρία, αφού θα εξασκήσετε όλες τις έννοιες που θα συζητηθούν δημιουργώντας όμορφα πορτρέτα που θα έχετε δημιουργήσει επί τόπου.

Έχετε μια φωτογραφική μηχανή DSLR; Ένα smartphone με κάμερα; Φέρτε το μαζί σας! Στο workshop θα σας καθοδηγήσουμε ώστε να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο όποιον εξοπλισμό κι αν έχετε.

Στο τέλος αυτού του workshop θα έχετε κατανoήσει τις βασικές αρχές της φωτογραφίας πορτρέτων, θα ξέρετε πώς να συνθέσετε ένα πλάνο, να πλαισιώσετε το θέμα σας και να χρησιμοποιήσετε το φως για να δημιουργήσετε εντυπωσιακά και συγκινητικά πορτρέτα. Αλλά το πιο σημαντικό θα είναι, ότι θα αποκτήσετε την εμπιστοσύνη για να συνεχίσετε την εξερεύνηση και την έκφραση του εαυτού σας μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας.

Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να μάθετε κάτι νέο και συναρπαστικό. Κάντε την κράτησή της θέσης σας στέλνοντας ένα email τώρα στο in**@ph********.gr. Ανυπομονούμε να σας δούμε στο ο Hobby Fest!

Πάρτε μέρος στην κλήρωσή μας – κερδίστε μια φωτογραφική συνεδρία

Τελειώνοντας το workshop μας, θα έχετε αποκτήσει νέες τεχνικές και αυτοπεποίθηση, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να είστε και ο τυχερός που θα κερδίσει μία δίωρη προσωπική φωτογραφική συνεδρία με επαγγελματία φωτογράφο!

Ανεξάρτητα με το είδος της φωτογραφίας που σας ενδιαφέρει, είτε είναι αυτό πορτρέτο, τοπίο, φύση ή οτιδήποτε άλλο, θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις γνώσεις σας, να εξασκηθείτε και να λάβετε εξατομικευμένη καθοδήγηση. Αφού επιλέξετε τη θεματολογία σας, θα προσαρμόσουμε τη δωρεάν συνεδρία σας στα ενδιαφέροντα και στόχους σος.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί αφού τελειώσει το Hobby Fest και ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω email. Το μόνο που μένει τώρα είναι να δηλώσετε συμμετοχή στέλνοντας ένα email τώρα στο in**@ph********.gr. Μην αργήσετε όμως. Οι θέσεις του workshop είναι περιορισμένες!

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο Hobby Fest και στο workshop μας. Έλατε να μάθετε, να δημιουργήσετε και να εμπνευστείτε, και ίσως να φύγετε με ένα εξαιρετικό δώρο!

Εγγραφείτε στο Newsletter