Αρχική σελίδα / Πιστοποιήσεις / Ψηφιακή Επεξεργασία Εικόνας

Πιστοποίηση
Ψηφιακή Επεξεργασία Εικόνας

Trustindex Reviews

Σκοπός της πιστοποίησης Ψηφιακή Επεξεργασία Εικόνας είναι η πιστοποίηση εξειδικευμένων γνώσεων για την ανάπτυξη στοχευμένων δεξιοτήτων και ικανοτήτων που υποστηρίζουν τον σχεδιασμό εφαρμογών οπτικής επικοινωνίας.

Παρέχεται από την ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ανήκει στο σχήμα πιστοποίησης Ψηφιακή Τεχνολογία που είναι διαπιστευμένο σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024:2012 από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.).

Σχετικά με αυτή την πιστοποίηση


Εξεταστέα ύλη

Η εξεταστέα ύλη περιλαμβάνει 4 ενότητες:

  • Αρχές επεξεργασίας εικόνας
  • Περιβάλλον εργασίας
  • Διαχείριση και επεξεργασία εικόνων
  • Προετοιμασία εκτυπώσεων και δημοσιεύσεων

* Για την εξεταστική διαδικασία απαιτούνται βασικές γνώσεις του προγράμματος Adobe Photoshop – έκδοση CC 2017 ή νεότερη.

Διάρκεια εξέτασης

Η εξέταση διαρκεί 60 λεπτά.

Γλώσσα εξέτασης

Η γλώσσα εξέτασης είναι η Ελληνική.

Προαπαιτούμενα

Για να συμμετάσχετε στις εξετάσεις θα πρέπει να συντρέχουν μία από τις παρακάτω προϋποθέσεις:

  1. Να είστε απόφοιτος/η ΑΕΙ, ΤΕΙ, ή ΙΕΚ.
  2. Να είστε απόφοιτος/η δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και να έχετε παρακολουθήσει σεμινάριο διάρκειας 50 ωρών.

Κόστος εξέτασης

Το κόστος της εξέτασης είναι 190 €.

Δείτε τώρα και το νέο τρόπο εξόφλησης με Voucher.

Σχετικά σεμινάρια φωτογραφίας

Προπαρασκευαστικά μαθήματα

Για ενισχυτική διδασκαλία και ειδική προετοιμασία για τις εξετάσεις δείτε παρακαλώ τα ιδιαίτερα μαθήματα φωτογραφίας.

Έχετε ερωτήσεις;

Καλέστε μας στο 694 973 7942 για να σας βοηθήσουμε και να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας.

Γιατί να αποκτήσετε αυτήν την πιστοποίηση;


Επαγγελματική αξιοπιστία

Υποψήφιοι πελάτες ή μελλοντικοί εργοδότες διασφαλίζονται για την ποιότητα των υπηρεσιών σας και της τεχνικής δεξιότητας και της εξειδίκευσης σας.

Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα

Η απόκτηση μιας πιστοποίησης σας διαφοροποιεί απέναντι σε άλλους επαγγελματίες και δείχνει την αποδεδειγμένη δέσμευση και αφοσίωση στο αντικείμενό σας.

Ενίσχυση αποτελεσματικότητας

Αποκτώντας εξειδικευμένες γνώσεις πάνω σε σύγχρονα εργαλεία και σε τεχνικές στρατηγικής γίνεστε πιο αποτελεσματικοί στη δουλειάς σας.

Αύξηση απολαβών

Η πλειοψηφία των πελατών κατανοούν το υψηλότερο κόστος που σχετίζεται με την εξειδικευμένη εκπαίδευση και προτιμούν επαγγελματίες που διαθέτουν πιστοποιήσεις του κλάδου.

Οφέλη επιχειρήσεων

Η επένδυση μιας επιχείρησης σε πιστοποιήσεις βοηθά στην διατήρηση των εργαζομένων, βελτίωση της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών, ή και παραγόμενων προϊόντων, καθώς και στην αύξηση της εμπιστοσύνης των πελατών.

Σχετικοί οργανισμοί και φορείς πιστοποίησης


ACTA – Τεχνοβλαστός ΑΠΘ

Η ACTA – Τεχνοβλαστός ΑΠΘ είναι ο φορέας πιστοποίησης, που ίδρυσε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με σκοπό να παρέχει πιστοποιήσεις δεξιοτήτων Ανθρώπινου Δυναμικού και συστημάτων διεθνών προτύπων, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι πιστοποιήσεις της ACTA είναι οι πρώτες πιστοποιήσεις που εκδίδονται από Εταιρεία Έντασης Γνώσης Ελληνικού Πανεπιστημίου, συνδέοντας την τεχνογνωσία και την έρευνα του Πανεπιστημίου με τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς εργασίας.

Η ACTA είναι διαπιστευμένη από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) και αναγνωρισμένος φορέας από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.).

Ε.ΣΥ.Δ.

Το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) είναι ορισμένο από την ελληνική κυβέρνηση ως ο Εθνικός Οργανισμός Διαπίστευσης της Ελλάδας σύμφωνα με τον Κανονισμό (EK) αριθ. 765/2008.

Το Ε.ΣΥ.Δ. αξιολογεί την τεχνική επάρκεια, την ανεξαρτησία και την αμεροληψία των φορέων πιστοποίησης, ελέγχου και επαλήθευσης όπως επίσης και των εργαστηρίων δοκιμών και διακριβώσεων.

Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) είναι ο θεσμικός φορέας του Ελληνικού κράτους που είναι αρμόδιος για την ανάπτυξη και εφαρμογή του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων (Ε.Π.Π.), καθώς και για την αντιστοίχιση του με το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Προσόντων.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος


Αγορά Voucher


Όροι και προϋποθέσεις

Το Voucher είναι ψηφιακό και αποστέλλεται μέσω email σε σας, ή κατευθείαν στον παραλήπτη που εσείς θα επιλέξετε.

Κατά την αγορά, έχετε τη δυνατότητα να προγραμματίσετε την αποστολή, ώστε το Voucher σας να φτάσει στον παραλήπτη σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία (π.χ. για μια γιορτή, γενέθλια, επέτειο).

Μόλις αποσταλεί το Voucher, είναι διαθέσιμο αμέσως για μεταφόρτωση με ισχύ 12 μηνών από την ημερομηνία αγοράς.

Η αγορά του Voucher γίνεται με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, ή PayPal.

Αν αλλάξετε γνώμη έχετε δικαίωμα επιστροφής 14 ημερών. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται μόλις μας ενημερώσετε μέσω email. Το δικαίωμα αυτό παύει να ισχύει αν έχει καθοριστεί η ημερομηνία των εξετάσεων.

Το Voucher εξαργυρώνεται μόνο από την Photoglobe με σκανάρισμα του κωδικού του.

Εγγραφείτε στο Newsletter