Η Photoglobe γίνεται Certiport Authorized Testing Center

Certiport Authorized Testing Center

Με χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με έναν ακόμα φορέα πιστοποίησης, αυτή τη φορά με την Certiport. Η Certiport, ένας από τους κορυφαίους παρόχους πιστοποιησεων στο χώρο της πληροφορικής παγκοσμίως, διαχειρίζεται το πρόγραμμα πιστοποιήσεων της Adobe.

Στο πλαίσιο αυτό η Photoglobe, μετά από εξουσιοδοτημένο εξεταστικό κέντρο ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, γίνεται και εξουσιοδοτημένο εξεταστικό κέντρο Certiport (Certiport Authorized Testing Center).

Adobe Certified Professional in Visual Design using Photoshop

Πιστοποίηση Adobe Certified Professional

Με τη συνεργασία αυτή δίνουμε τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να λάβει την παγκοσμίως αναγνωρισμένη πιστοποίηση Adobe Certified Professional in Visual Design using Photoshop.

Η πιστοποίηση αυτή αφορά τις γνώσεις και τις δεξιότητες πάνω στο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας Adobe Photoshop και είναι ταυτόχρονα διαπιστευτήριο του κλάδου των ψηφιακών μέσων.

Σχετικά με τη Certiport

Η Certiport, εταιρεία της Pearson VUE, διαχειρίζεται το πρόγραμμα πιστοποιήσεων της Adobe και αποτελεί τον κορυφαίο πάροχο προγραμμάτων σπουδών μάθησης, τεστ πρακτικής και εξετάσεων πιστοποίησης πληροφορικής. Η Certiport παρέχει υπηρεσίες ανάπτυξης πιστοποίησης, παράδοσης και διαχείρισης προγραμμάτων μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου με περισσότερα από 15.000 εξουσιοδοτημένα κέντρων εξετάσεων Certiport παγκοσμίως.

Σχετικά με την Adobe

Η Adobe Inc. είναι η κορυφαία εταιρεία λογισμικού δημιουργίας και δημοσίευσης γραφικών, φωτογραφίας, εικονογράφησης, κινούμενων εικόνων, πολυμέσων και βίντεο, κινηματογραφικών ταινιών και εκτύπωσης. Στα κορυφαία προϊόντα της περιλαμβάνεται το πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας Adobe Photoshop.

Εγγραφείτε στο Newsletter