Έκθεση φωτογραφίας που γιορτάζει τη διαφορετικότητα

Έκθεση φωτογραφίας με θέμα τη διαφορετικότητα

Με μεγάλο ενθουσιασμό έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε την ετήσια έκθεση φωτογραφίας που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Φεβρουαρίου στην αίθουσα τέχνης Remezzo στην Καλαμαριά. Η έκθεση θα αναδείξει τις διαφορετικές προοπτικές και τα ταλέντα των σπουδαστών μας και έχει ως στόχο να γιορτάσει τη διαφορετικότητα και τη συμμετοχικότητα στην τέχνη.

Η έκθεση θα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα φωτογραφικών στυλ και θεμάτων, όπως φωτογραφία τοπίου και πορτρέτου, φωτογραφία δρόμου και still life. Κάθε φωτογραφία αφηγείται μια μοναδική ιστορία και η έκθεση έχει ως στόχο να εμπνεύσει και να εκπαιδεύσει το κοινό σχετικά με την ποικιλομορφία του κόσμου και πώς αυτή μπορεί να αποτυπωθεί μέσω της φωτογραφίας.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε την ετήσια έκθεση φωτογραφίας μας και που αναδεικνύουμε το ταλέντο των μαθητών μας”, δήλωσε η Βασιλική Ελευθερίου, διευθύντρια της Photoglobe. “Αυτή η έκθεση είναι μια ευκαιρία για τους μαθητές μας να μοιραστούν το όραμά τους και για το κοινό να ανακαλύψει την ομορφιά και την ποικιλομορφία του κόσμου μέσα από το φακό τους”.

Η έκθεση είναι ανοιχτή στο κοινό και η είσοδος είναι ελεύθερη. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 11 Φεβρουαρίου στις 7:00 μ.μ. στα οποία θα έχετε ευκαιρία να γνωρίσετε και τους φωτογράφους. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 16 Φεβρουαρίου, 2023.


Διαφορετικότητα

Έκθεση φωτογραφίας

11-16 Φεβρουαρίου 2023

Αίθουσα Τέχνης Remezzo
Ν. Πλαστήρα (πλαζ Αρετσούς), Καλαμαριά

Εγκαίνια: Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου, 19:00
Ωράριο λειτουργίας: ΚΥ: 11:00-20:00, ΔΕ-ΠΕ: 18:00-21:00


Συμμετέχουν αλφαβητικά:

Αλεξάνδρα Φιλιππίδου, Ανθή Σπάργια, Άρης Ψάλτης, Αφροδίτη Διαμαντοπούλου, Βαρβάρα Σενγκιέργκη, Γιώτα Μιχελή, Δέσποινα Παπασταματίου, Δήμητρα Καπακτσή, Δημήτρης Καρκαλής, Δημήτρης Μπλιούμης, Ελεάννα Γιαγμούρογλου, Ελένη Ελευθεριάδου, Ευαγγελία Καρατζιώλη, Ευγενία Σαρρή, Ευδοκία Ιωαννίδου, Ηλιάνα Παζαΐτη, Ιωάννα Βασιλειάδου, Κατερίνα Γκεσούλη, Κλαίρη Ζήση, Κυριάκος Καρράς, Μαρία Ραπτίδου, Μουγέ Αλή, Νίκη Νεράντζη, Νίκος Πολυχρονάκος, Ξανθίππη Βασιλειάδου, Στέλλα Βράνη, Φώτης Συμεωνίδης, Χριστίνα Δεληγιάννη, Χριστίνα Πέτσιου.

Ανακαλύψτε την τέχνη της φωτογραφίας μέσα από τα μαθήματα και σεμινάρια της Photoglobe. Με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων παρουσιάζει το έργο των σπουδαστών της σε μια μεγάλη έκθεση φωτογραφίας και απονέμει βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Δείτε τα προγραμματισμένα σεμινάρια φωτογραφίας της Photoglobe.

Εγγραφείτε στο Newsletter